Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλο ΑΑΑ Call of Duty Mobile game ετοιμάζει η Activision

*
Η Activision φαίνεται να έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό της ένα νέο studio που θα ασχολείται μόνο με AAA mobile games, ξεκινώντας με ένα νέο Call of Duty. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική αγγελία που εντοπίστηκε στο site της εταιρείας, δημιουργείται μια νέα ομάδα που έχει ως στόχο να φέρει στις φορητές συσκευές δημοφιλή franchises της. Η… Activision Mobile δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά η εξέλιξη αυτή δεν είναι περίεργη, αφού και ο Bobby Kotick αναφέρει από τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς ότι η εταιρεία θα εστιάσει και στο mobile gaming. Μια σχετική αγγελία είχε εμφανιστεί και τον Σεπτέμβριο του 2020 για ένα νέο AAA mobile FPS στο Call of Duty franchise, αλλά κατέβηκε μετά από λίγο. Υπενθυμίζεται πως το Call of Duty Mobile λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2019, ενώ ακολούθησε το Warzone τον Μάρτιο του 2020, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*